Morgenfugl :-)

Riktig god morgen

Så var eg plutselig tilbake :-) Sommaren har gått som ein røyk og sjølv om eg ikkje har hatt ferie, så har dagane berre vandra sitt eget liv. Det var ikkje meining å ta så lang ferie frå bloggen, men det vart no berre slik og det er jo veldig hyggelig når folk begynner å savne meg

No er det kvardag igjen i huset, iallefall for dei fleste. Yngstejenta er godt i gang med studia i Bergen. vi var ein tur nedover dit i helga med flyttelasset. Ei koselig helg med Ikeatur og litt hjelp til å skrue sammen møblar, pakke ut nytt elpiano osv. Bergen er ein fin by, så eg trur nok at det vil vere fint å vere student der

Sønnen starta på vidaregåande i går. For han som har vore vant til å hive seg på sykkelen sju minutt før det ringe inn, må han no ta buss og har valgt den skulen som er lengst unna. Opp ein og ein halv time før, men det går seg vel til.

Elstejenta er fortsatt i Geiranger og skal jobbe ut veka, før ho får tatt seg ein velfortjent ferie. Det skal bli koselig å ha ho heime eit par veker før ho reiser til Spania og skal studere der.

Strikking har eg fått tid til innimellom og denne sommaren har eg holdt på med fleire store prosjekt. Mange på ein gong og kun det på bildet over er ferdig. Det er ullbukse med hjelmlue til tvillingar. Resten får eg vise etterkvart som det blir ferdig. No lovar eg at bloggferien er over :-)

 

  

10 kommentarer

fruensvilje

21.08.2012 kl.08:14

God morgen Venke.

Det var skikkelig koselig å få spise lunch ilag med deg:))håper du også får deg noen fridager no når du får litt fast hjelp i btikken.

Det var kjempefine ullsett du hadde strikket,dette er vinterens beste klesplagg for små barn mener no jeg iallefall:)

Håper du får en fin dag

Marit

21.08.2012 kl.08:31

God morgen. Her var vi oppe før sola i dag .. jaja, noen ganger er det bare sånn. Ble noen fine bilder på morrakvisten iallefall. ;o) Ønsker deg en fin dag.

Rubia

21.08.2012 kl.08:37

God morgen og velkommen tilbake. :O)

Stilige bukser og luer. Det kommer til å holde de små gode og varme i vinter.

ernashus

21.08.2012 kl.09:18

Koselig at du er tilbake, Venke! Fine strikkeprodukt som vanlig, du er produktiv hele tiden. Ønsker deg en riktig fin dag, klem:-)

gretashobby

21.08.2012 kl.09:36

Så bra att bloggferien din er over. Har savna deg ja. Men regna emd att att du kom att når du var klar.

Flotte strikkebukser og hjelmluer. dei verdt gode til høst og vinteren.

Er kjekt med sommer og ferie, men det er litt godt når alt kommer tilbake til normalen att også.

bergen er ein flott by å studere i. Der vil ho nok trives. Det har begge mine sønner gjort i alle fall. Dei trivdes så godt att dei blir vel i det området vil eg tro. I alle fall han eine. spennde for sønnen også, men det går seg nok fort til å stå opp så tidlig. blir tidligere stilt om kvelden da. fortsatt fin tirsdag. klemmen

Strikkeogheklelise

21.08.2012 kl.09:48

Hei. Så fine bukser og luer. Velkommen tilbake :))) det er deilig når hverdagen er her igjen og.

Creativboligstyling.

21.08.2012 kl.11:39

Man trenger pauser av og til, velkommen tilbake. Er veldig til og fra selv, og har liten tid til å lese blogger om dagen :-) Ha en fin dag!

Grete

21.08.2012 kl.17:24

Koselig å se at du er tilbake på bloggen, Venke. Men jeg regner med at det var deilig å ha "bloggferie" også.

Fine strikkeplagg til tvillinger. Jeg har nettopp blitt "gammeltante" til to eneggede gutter for 11 dager siden. Familien vokser.

strikkogkos

21.08.2012 kl.21:28

Koselig at du er tilbake, har savnet deg :) Men det er klart tiden flyr og en har mange ting å holde på med. Flotte sett til tvillinger også!

Petrine

21.08.2012 kl.21:37

Hei, titter innom som snarast med denne beskjeden:

Om du fortsatt vil finne oss, er du nødt til å bytte om den gamle adressa til denne:

http://petrineogbarnum.blogspot.no/

klem frå Petrine og Barnum

Skriv en ny kommentar

venkesstrikk

venkesstrikk

46, Ålesund

Mitt navn er Venke,eg er 46 år er gift og har tre barn på 15, 19 og 21 år. Min store lidenskap er strikking. På bloggen min vil eg gjerne vise fram litt av det eg lagar, kanskje til inspirasjon for andre? Eg strikkar gjerne på bestiliing, send evt mail til venk@online.no Besøk min Epla-butikk http://venkesstrikk.epla.no

Norske blogger free counters 761144 820659 846669 893040 http://epla.no/shops/venkesstrikk/ Strikkeblogger

Kategorier

Arkiv

hits