Perler rundt halsen

God formiddag:-)
Det er søndag og no skal eg berre kose meg litt inne før eg skal på jobb. Ingen fleire fridagar på meg før jul, men sånn er det med den saken. Eg er av prinsipp imot søndagsåpne butikkar, men når det eingong berre er slik må det berre gjerast det beste ut av det. Når eg først er på jobb er det ganske koselig.

Etter fleire dagar med snøstorm og ufyselig ver, skin sola i dag, men dei stakkars vindua ser ikkje ut

Det var vakkert i går når snøen låg på vinduet, men i dag ser vi knapt ut. Trur neppe det blir vindusvask før jul, men med mildver i vente blir dei nok regna litt bedre

Litt VM strikk vart det tid til i går. Perler rundt halsen heiter denne halsen og vart faktisk strikka på ein kveld. Den er strikka i Pickles twedy og big fuzz, ein tråd av kvar:-)

Deilig og varm blir nok denne :-)
Burda vel ha gått ein tur ut, men mannen er forkjøla, så då blir det innedag. God søndag

9 kommentarer

frodith

08.12.2013 kl.12:00

Ikke så moro for deg som må på jobb hver dag helt fram til jul, høres tøft ut synes jeg :-/ Men hvis du klarer synes det er koselig når du først kommer deg dit er det jo flott :-) Kan jo bli litt julestemning også :-) Her er det snø. Litt spent på hvor lenge den ligger.. Jeg skal på shopping og KJØPE julegaver snart :-D

gretashobby

08.12.2013 kl.12:41

hei.Her berre snør det. Trodde det skulle snu og begynne å regne. Det var det som var meldt, men det berre snør. tempener ca null, så det kan fort snu no.

Må nok berre ha ope du og når alle andre har det på søndag. Tskalbenytte seg avopen butikk på Ikea i dag.Når det er ope så gjørman jo det. håper du får ein fin dag på jobb.

Grete

08.12.2013 kl.13:26

Jeg synes heller ikke noe om disse søndagsåpne butikkene, men kan jo forstå at det kan være enkelt for noen rett før jul. Men å foreslå dette for hele året er jo bare på "trynet" for å si det mildt, de tenker nok ikke på de som skal jobbe der.

Ønsker deg en fine dag uansett Venke :))

frustrertfrueihouston

08.12.2013 kl.14:49

God søndag! Søndagsåpne butikker overalt her borte, men jeg er ikke for det. Prøver å unngå å benytte meg av dem her, for skal jo hjem igjen om litt!

Perlestrikkhalsen ble kjempefin, og så gøy med sånt som går fort!

hobbyting

08.12.2013 kl.17:35

Jeg synes den utviklingen ikke er bra at de som jobber i butikkene ikke skal ha en eneste fridag i uka sammen med familien. Jeg handler ikke på søndag uansett om jeg mangler noe.

Fru Stussli

08.12.2013 kl.18:06

Var en finfin hals du strikket. Slike er deilig å ha på seg nå og veldig pene å se på :-)

Mulig slikt kan være neste strikkeprosjekt i Stusslivegen :-D

fruensvilje

08.12.2013 kl.19:20

koslige bilder og deilig skjerf:)blir nok ikke vindusvask her heller føre jul,tror nok det blir jul alikavel :))

Oldemorbloggen

08.12.2013 kl.22:39

Likte godt perlestrikket ditt. Vask av vindauga er noko kvisame greier. Då eg hengte opp julestjerna, var det innsekt frå i sommar som viste godt i vindauga mitt. Det såg ikkje fint ut og eg ut med vaskebøtta i snøstorm, redd for at naboane skulle tru at det hadde rabla for meg.

Sonja

09.12.2013 kl.07:29

Den halsen ser deilig og varm ut. Og det kan trenges utover nå.

strikkogkos

09.12.2013 kl.13:36

Fin hals! Kjøpte meg en i London forrige helg, var ikke dum dem heller. Men det er stas med hjemmestrikka. Huff jeg ser på vinduene her også, håper jeg får vasket dem før jul..

Skriv en ny kommentar

venkesstrikk

venkesstrikk

47, Ålesund

Mitt navn er Venke,eg er 46 år er gift og har tre barn på 15, 19 og 21 år. Min store lidenskap er strikking. På bloggen min vil eg gjerne vise fram litt av det eg lagar, kanskje til inspirasjon for andre? Eg strikkar gjerne på bestiliing, send evt mail til venk@online.no Besøk min Epla-butikk http://venkesstrikk.epla.no

Norske blogger free counters 761144 820659 846669 893040 http://epla.no/shops/venkesstrikk/ Strikkeblogger

Kategorier

Arkiv

hits