Litt Eplasalg:-)

Frilaurdagen min er snart på hell og vi har fått gjort ein del innomhus som berre har stått der tålmodig i kø å venta. Å vere utan vaskemaskin på tredje veka er jammen ikkje enkelt. Vi ventar på ein del. Vaskemaskin er ein duppeditt som det er vanskelig å vere utan. I dag har vi gått i skytteltraffikk til svigerfars vaskemaskin, så vi er heldivis ikkje så dårlig stilt at vi må finne fram vaskebrettet. Ute er det vårlig og endelig fekk eg vaska vindua. Mannen har montert ferdig dei nye skapa på soverommet vårt, så no er det berre å finne ut kva vi skal putte inn:-)

Denne veka fekk eg meir salg på Eplabutikken min:-) Det er alltid kjekt å få solgt litt av lageret. Kjekt at folk set pris på heimelaga ting.
Votter med langt skaft i ull

Dei neste bilda er småkle til Arne&Carlosdukka. Dette er små, søte kle som var artig å strikke og ein fin måte å bruke restegarn på, sjølv om det ikkje skal mange gramma til pr plagg

Trur eg må strikke fleire slike, for no solgte eg alle eg hadde laga

Onepiecedress

Fargar til å bli glad av :-)

9 kommentarer

Hekleri og Ra

08.02.2014 kl.21:30

Så kjedelig med vaskemaskinen, håper den snart kan fikses så det blir litt lettere for dere :)

Hyggelig når man selger noe :-)

frodith

08.02.2014 kl.21:58

Søte de småplaggene til dukker da :-) Herlig. Gøy å strikke noe som går litt fort også. Jeg har akkurat heklet ferdig en lue til :-) Fiiiine farger :-) SÅ gøy at du får solgt litt da :-) Ha en fin kveld :-)

strikkogtov

08.02.2014 kl.22:10

Så fine votter, - og de småplaggene til dokkene var morsomme. Jeg har strikket de dokkene jeg også, men det er lenge siden jeg har strikket klær.

Grete

08.02.2014 kl.23:15

Så kjekt med salg Venke :))

utrolig dumt når vaskemaskina streiker, godt du slipper å gå i bekken da hihi

fruensvilje

08.02.2014 kl.23:30

får håpe du snart får orden på vaskemaskina da,det er tross alt enklest å ha det i eget hus :))kjekt med eplasalg,mange som ikke kan å strikke og dette er jo plagg som ikke blir ødelagt ved første vask :))

frustrertfrueihouston

08.02.2014 kl.23:33

Godt å ha en svigerfar i nærheten, når vaskemaskiner streiker! For når den ikke kan brukes ser en fort hvor mye klær det egentlig blir i skittentøysdunken. Likte godt vottene, og klærne til Arne og Carlos dukkene var fine. Jeg strikket bare 3 dukker tror jeg, og en del klær. Laget bla en til Camilla som skulle være lik henne, og da fikk den klart like klær til henne også. Det syntes hun var stas.

synnovesyr

09.02.2014 kl.01:05

Vi har også vært uten vaskemaskin i nesten tre uker. Tok lang tid å få riktig del,men for to dager siden ble den heldigvis ordnet,så nå har maskinen gått jevnt å trutt. Mye vask har hopet seg opp. Så moro med salg da:) veldig fine ting du har fått solgt

gretashobby

09.02.2014 kl.10:02

Høyres ut som ein flott dag det. Å vere uten vaskemaskin er ikkje enkelt.Har vore borti det noen ganger eg og. Heldig dere som har svigerfar ikkje så langt unna da. Grattis med salg på epla. No får eg hive meg rundt og få meg ein liten luftetur før gutta skal ut å skibytte. Ha ein super søndag

Oldemorbloggen

09.02.2014 kl.11:31

Fine dokkekler, slike Arne og Carlos dokke og kler har eg strikka mykje av. Vaskemaskin er me avhengige av. Eg kan hugse tider med vaskebrett og koking av kler i kjellar og skylling i elv, vinterstid. Det var strevsamt.. Har ikkje gjort det sjøl, men har sett mor mi vaske på denne måten. Det enda med at far min laga ein vaskemaskin til henne. Han var ein hendig mann :-)

strikkogkos

09.02.2014 kl.19:39

Flotte votter! Og så alle småplagga da! Huff ja en ser fort hvordan tøyet hoper seg opp, godt du har tilgang på vaskemaskin i nærheten!

Skriv en ny kommentar

hits