Blir litt ivrig:)

Endelig frihelg og første timane av den har rasa avgårde. Har du opplevd å bli så oppslukt av eit strikketøy at du gløymer tid og stad? Skulle ha satt på ei vaskemaskin, men må berre strikke ein omgang til...lagar meg kaffi, men når eg tek første sup er den pisslunka, nyhetene står på og plutselig er det sporten utan at eg har fått med meg eit kvekk av det som har skjedd i verden. Sånn er det med #heimeåleinekveld her i huset

Sånn ser kveldens date ut. Drops merino extra fine og det er vel ikkje det verste selskap når mann og sønn har meir spennande ting å finne på enn meg og strikketøyet. Det er kofte til meg sjølv som er målet med dette kaoset, så får vi sjå korleis den blir.  Blir så ivrig, for i postkassa låg det garn frå Pickles. Nytt teststrikkingsprosjekt og sidan eg som regel er flink å gjere ferdig det eg held på med før eg startar på noko nytt, må eg jo berre henge i.

For å bli ajour med å vise fram det eg ikkje har vist på bloggen, her kjem dagens fotosokkeshot. Har hatt dilla på Drops merino extra fine i det siste og disse sokkane er strikka i det. Heilt enkle i rett og vrang, med ein liten hekla blondekant øverst

8 kommentarer

fruensvilje

13.02.2015 kl.21:57

her kjente jeg meg igjen :) har jo strikket 2 kofter og 2 gensre etter nyttr,jeg sitter til langt over midnatt for som du skriver,jeg skal bare strikke en omgang til :) nydelige farger,kjekt det ikke bare er meg som vil vre fargerik .

Fine sokker,hvordan er holdbarheten i det garnet da ?

Hekleri og Ra

13.02.2015 kl.21:58

S koselig flelse da :-) Har kjent den innimellom. Akkurat n sliter jeg med sl av pc'en og komme i gang med kveldens strikk ;-)

strikkogtov

13.02.2015 kl.22:33

Fine sokker. Merinogarn er kjempefint strikke av, fint blir det ogs :)

Spennende med teststrikkeprosjektet ditt :)

frodith

13.02.2015 kl.22:49

Fine sokker da :-) og vil gjerne se mer p det som du har laget ja :-) Jeg er litt slapp med strikking og hekling om dagen. Fr litt vondt i armene. Fikk litt nok fr jul...

margarites

14.02.2015 kl.00:16

Tror ikke du blir strikkearbeidsledig med det frste. Og jammen meg har du litt av et tempo p pinnene. Blir spennende se koften ferdig, men den ser veldig sommerlig og delikat ut i fargene. Flotte sokker ogs. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det de sier? Jeg strikker noen med masse hullmnster n, men synes kanskje det er litt vel mye hullmnster p en sokk. Jeg fr bruker litt fra ulike mnster og lage mine egne senere tror jeg. God helg :-)

gretashobby

14.02.2015 kl.08:34

Veit kva du snakker om ja. Opplevd det mange ganger. Snn er det no bare. DAgene mine gr unna, fordi eg strikkar.

Spennende med kofte til deg sjlv da. Eg har planer om ei til emg og, men har vel ikkje heilt funne mi kofte enno. Skal eg strikke ei til meg, skal det vere akkurat den rette.

Eg hadde nok opna og starta p det nye testrikket eg da, viss det var eg som fikk garn i posten.

Kos deg med alle strikka dine i helge. Unskyld kos deg med kofta di i hlega. S blir det test strikk til uka. Nyt helgen

Hobbystua

14.02.2015 kl.15:56

Ja her er det nok flere som kjenner seg igjen ,,bare en omgang til s skal jeg gjre det eller det og som du sier s blir kaffen kald. Og det skjer ganske s ofte her med meg ogs. Men slik er der nr en koser seg med strikkingen og en glemmer alt annet:-) Ser da ut som du strikker deg en flott genser /kofte og blir artig og se denne ferdig . Deilige sokker er heller ikke det dummeste en kan strikke heller. Alt kommer til nytte. M du ha en riktig s fin helg og fr hpe du fr strikket og kost deg litt:-)

Fru Stussli

14.02.2015 kl.18:53

h det er deilig bare forsvinne inn i hndarbeidet <3 Det m jo nesten g som meditasjon :-)

Skriv en ny kommentar

hits