Blir litt ivrig:)

Endelig frihelg og første timane av den har rasa avgårde. Har du opplevd å bli så oppslukt av eit strikketøy at du gløymer tid og stad? Skulle ha satt på ei vaskemaskin, men må berre strikke ein omgang til...lagar meg kaffi, men når eg tek første sup er den pisslunka, nyhetene står på og plutselig er det sporten utan at eg har fått med meg eit kvekk av det som har skjedd i verden. Sånn er det med #heimeåleinekveld her i huset

Sånn ser kveldens date ut. Drops merino extra fine og det er vel ikkje det verste selskap når mann og sønn har meir spennande ting å finne på enn meg og strikketøyet. Det er kofte til meg sjølv som er målet med dette kaoset, så får vi sjå korleis den blir.  Blir så ivrig, for i postkassa låg det garn frå Pickles. Nytt teststrikkingsprosjekt og sidan eg som regel er flink å gjere ferdig det eg held på med før eg startar på noko nytt, må eg jo berre henge i.

For å bli ajour med å vise fram det eg ikkje har vist på bloggen, her kjem dagens fotosokkeshot. Har hatt dilla på Drops merino extra fine i det siste og disse sokkane er strikka i det. Heilt enkle i rett og vrang, med ein liten hekla blondekant øverst

8 kommentarer

fruensvilje

13.02.2015 kl.21:57

her kjente jeg meg igjen :) har jo strikket 2 kofter og 2 gensre etter nyttår,jeg sitter til langt over midnatt for som du skriver,jeg skal bare strikke en omgang til :) nydelige farger,kjekt det ikke bare er meg som vil være fargerik .

Fine sokker,hvordan er holdbarheten i det garnet da ?

Hekleri og Ra

13.02.2015 kl.21:58

Så koselig følelse da :-) Har kjent den innimellom. Akkurat nå sliter jeg med å slå av pc'en og komme i gang med kveldens strikk ;-)

strikkogtov

13.02.2015 kl.22:33

Fine sokker. Merinogarn er kjempefint å strikke av, fint blir det også :)

Spennende med teststrikkeprosjektet ditt :)

frodith

13.02.2015 kl.22:49

Fine sokker da :-) og vil gjerne se mer på det som du har laget ja :-) Jeg er litt slapp med strikking og hekling om dagen. Får litt vondt i armene. Fikk litt nok før jul...

margarites

14.02.2015 kl.00:16

Tror ikke du blir strikkearbeidsledig med det første. Og jammen meg har du litt av et tempo på pinnene. Blir spennende å se koften ferdig, men den ser veldig sommerlig og delikat ut i fargene. Flotte sokker også. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det de sier? Jeg strikker noen med masse hullmønster nå, men synes kanskje det er litt vel mye hullmønster på en sokk. Jeg får bruker litt fra ulike mønster og lage mine egne senere tror jeg. God helg :-)

gretashobby

14.02.2015 kl.08:34

Veit kva du snakker om ja. Opplevd det mange ganger. Sånn er det no bare. DAgene mine går unna, fordi eg strikkar.

Spennende med kofte til deg sjølv da. Eg har planer om ei til emg og, men har vel ikkje heilt funne mi kofte enno. Skal eg strikke ei til meg, skal det vere akkurat den rette.

Eg hadde nok opna og starta på det nye testrikket eg da, viss det var eg som fikk garn i posten.

Kos deg med alle strikka dine i helge. Unskyld kos deg med kofta di i hlega. Så blir det test strikk til uka. Nyt helgen

Hobbystua

14.02.2015 kl.15:56

Ja her er det nok flere som kjenner seg igjen ,,bare en omgang til så skal jeg gjøre det eller det og som du sier så blir kaffen kald. Og det skjer ganske så ofte her med meg også. Men slik er der når en koser seg med strikkingen og en glemmer alt annet:-) Ser da ut som du strikker deg en flott genser /kofte og blir artig og se denne ferdig . Deilige sokker er heller ikke det dummeste en kan strikke heller. Alt kommer til nytte. Må du ha en riktig så fin helg og får håpe du får strikket og kost deg litt:-)

Fru Stussli

14.02.2015 kl.18:53

Åh det er deilig å bare forsvinne inn i håndarbeidet <3 Det må jo nesten gå som meditasjon :-)

Skriv en ny kommentar

hits