Bittamis klutealong - venteklut

Dei fleste strikkeinteresserte i bloggverden kjenner nok til Bittami og hennes flotte klutemønster. Hun har gitt ut en klutebok og en sokkebok, men hun har også en flott facebookside med gratisoppskrifter på diverse strikk. I år som i fjor kjører hun i gang med klutealong. Det vil si at flere fredager i sommer kommer et  nytt gratis klutemønster som er tilgjengelig for alle medlemmer i gruppen. Veldig gøy og spennende å vente på nytt mønster. Alle som er på facebook kan delta om de melder seg inn i gruppen

For at ventertiden ikke skal bli så lang, har det kommet en venteklut. Denne er nå ferdig i påvente av morgendagen, der første mønster kommer. Gleder meg:)

Vanskelighetsgraden varierer. Denne var lett å huske uten mønster etter første pinne, mens andre mønster må en ha diagrammet tilgjengelig.
Jeg er så imponert over folk som er så kreative og flinke og at de greier å skape så mye engasjement. Flere tusen er med på klutealongen og dette gjør Bitta fordi hun synes det er gøy. Jeg tar av meg hatten og takker og bukker for at jeg er så heldig å få være med
Er du med? Hvis ikke er det akkurat tidsnok å melde seg på. God fornøyelse:)

8 kommentarer

Hobbystua

04.06.2015 kl.18:48

Dette var en flott klut i fint mnster og farge. Ja Bittami er en superkunstner som lager mange flotte mnster ,,det er helt sikkert:-) Jeg er ikke p FB s fr nok ikke sett oppskriftene der. Men tenker det kommer mye fint her hos deg etter hvert med flere kluter i diverse mnster:-)

Trulte H

04.06.2015 kl.19:26

Det var en fin farge p den fine kluten. Jeg selv er ikke noen klutstrikker, eller jeg strikker kluter men bare enkle mnster. Er litt lat og gidder ikke legge s mye arbeide i noe som jeg skal trke "mkk" med. Snne fine kluter som du strikker br jo ligge til pynt og ikke brukes. :)

margarites

04.06.2015 kl.19:56

Klart jeg har bde Klutebok og Sokkeboken, og det er veldig gy strikke mnsterne til Bitta. Jeg har garn liggende, og det blir nok flere kluter - men ventekluten har jeg ikke strikket i ventetiden. Har et hndledd som ikke helt vil samarbeide med meg, s jeg fr ta det litt pent noen uker.

Kluten din var det nydelig farge p, og mnsteret ser greit ut. Blir spennende se hvordan de andre blir. Genialt med en venteklut, synes jeg :-)

Greta

04.06.2015 kl.21:44

Eg har meldt meg p, men tviler p at eg flger opp. Har s mye anna som m bli ferdig. Men skal flge med. S kan eg lage Dei seinere om eg vil. Lykke til info moroa

frodith

04.06.2015 kl.22:14

Fantastisk fin farge p den og mnster s klart :-)

fruensvilje

05.06.2015 kl.08:09

en fin klut og deilig farge,synes mange av klutane er for fine til oppvasen,men da kan en jo trke stv p stua med dem :)

Jegskriveromhverdag

05.06.2015 kl.14:57

Ha en fin Fredag. : )

Jegskriveromhverdag

05.06.2015 kl.14:58

Ha en fin Fredag. : )

Skriv en ny kommentar

hits