Vårsøg og tur til Sukkertoppen

Først dagens store spørsmål, er det i det hele tatt noen som har hatt sommer i år? Joda, kalenderen viser sommer, det kan vi vel ikkje krangle på, men varmen og det fine været lar vente på seg her i vest

Slik ser de nærmeste dagene ut. Sa noen strikkevær? Tror nemlig det var det jeg hørte.

Så mens jeg venter på det fine været har jeg strikket den første kluten i Bittas klutealong og den heter Vårsøg. Måtte strikke den i solgul bomull fra Søstrene Grene. Et artig mønster å strikke. Lett å komme inn i og passer fint til VMstrikk

I fjor var tidenes beste år sånn værmessig, så det er kanskje ikke helt riktig å tro at det skal være slik i år også. Da gikk vi på fjellet i singlet fra midten av mars og til langt utpå høsten. I år har det vært ullskjorte og vindjakke uten unntak. Snøen ligger ganske langt ned ennå, så de store høydene har vi ikke prøvd oss på ennå. Lørdag tok vi en kveldstur til Sukkertoppen. Det er et av byfjella i Ålesund og en morsom topp å gå på.  Her med utsikt mot sentrum

Nesten på toppen. Hurtigruten er på vei fra Ålesund. Den må runde Sukkertoppen før den vender nesen nordover. Vi var heldig med regnet, men det blåste slik at vi nesten måtte sette sjøbein.

Eltrane på Sula på andre sida av Hessafjorden

Om du ser godt etter her så ser du Fjellstua og dei nye bytrappene midt i bildet, men de har vi ikke testet ut ennå.

9 kommentarer

annebe

09.06.2015 kl.19:01

Her har det faktisk vrt en dag som minner om sommer i dag..men det er jammen ikke for tidlig..ser litt mer lovende ut her i dagene fremover enn hos deg ..men det blir nok sommer hos de fleste fr vi hpe og tro :)) Delikat og fin klut og flotte naturbilder :))

fruensvilje

09.06.2015 kl.19:12

Har vel hatt et par dager hvor jeg jobbet i hagen i singlet,,men ikke kortebukse.Nei denne sommeren har startet noe kald og vt,men vi gir ikke opp hpet vel? jeg satser p litt bedre varme iallefall.

Fine bilder da :)

Trulte H

09.06.2015 kl.19:56

Flotte bilder fra turen.

Og for svare p sprsmlet om sommer s tror jeg dagen i dag er frste sommerdag her jeg bor. Men dagen startet med 1 varmegrad, men sol hele dagen....og den forbaskede vinden fra alle kanter er her fortsatt s man m ha p klr ute.

frodith

09.06.2015 kl.21:41

Masse herlige bilder :-) Og ser moro ut strikke kluter, m prve nr armene blir bra :-) Og jeg er ferdig med flytting :-)

hobbyting

09.06.2015 kl.22:47

Det er alltid noen flotte bilder der ute, gjelder bare vre der til riktig tid. Her ser vi ingen fjell og det meste er borte i tke og regn men snn er livet. Ha en fin kveld.

margarites

10.06.2015 kl.07:02

Sommer? Nei den har vi ikke sett noe til her heller. Litt oppholdsvr og 14 grader hadde vi riktignok et par dager, men den helt store varmen mangler. Den vrmeldingen din ser likedan ut som min, for her er det regn og vtt igjen i dag. Men jeg er evig optimist, s jeg tror sommeren kommer! Jeg m jo det, og i det minste hper jeg p noen fine dager i Italia i ferien. Fine turbilder fra fjellet. Ha en fin onsdag!

Siv Svanem

10.06.2015 kl.08:44

Ikke mye sommer her heller. Fine bilder da.

gretashobby

10.06.2015 kl.09:11

Hei. Veret er ja da, like drlig i sogn. Men i st koser dei seg verre no. Det er der ein skulle vore :).

St den kluten. Eg er med, s eg har ftt mnstra. Men likevel la eg opp til ein heilt anna klut i gr. Men det er no meg.

Flink som gr fjellturer sjlv om sommervarmen lar vente p seg. Men ein m jo ut g uansett ver da. Skal prve p det eg og i dag. HA ein flott dag p jobb

Sonja

10.06.2015 kl.11:30

Tja, har hatt noen dager med sol, men om det kan kalles sommer....nh!

Venter fortsatt p den. :O)

Men de skyene du hadde p vrmeldingen din ville jeg i alle fall kalle det perfekte strikkevr.

Skriv en ny kommentar

hits